Despre mine

EXPERIENTA mea de comunicator si jurnalist a inceput din primii ani de dupa revolutie, si continua si astazi, cu up-grade-ul firesc.Am absolvit Facultatea de filosofie-jurnalism Spiru Haret.

Am facut jurnalism & fotografie din 1989- 1998, presa scrisa 15 ani, in paralel cu televiziunea..peste 2 decenii jumate.Am produs ca freelancer diverse emisiuni pentru Prima TV, „Starstyle”, „Specialistii”, „Caminul de 5 stele”, „Cunoaste, viseaza, iubeste”, si am prezentat unele reality-showuri pe Antena 1 – “Fermier caut nevasta” si “Da-i papucii “.

Am inceput activitatea de speaker, trainer, life coach in 2011. Din 2014 m-a atras comunicarea non verbala, si am inceput sa dansez tango argentinian si sa practic diverse arte performative.

Azi predau ateliere de msicare creativa, impro dance, bachatango, ladystyling sau tango.In dezvoltare personala: sunt Formator de formator (pot preda orice curs autorizat ANC) . Am urmat cursurile si metoda SILVA, curs de age management GUNA- Milano, curs fitness constient, curs Essence Foundation, curs domoterapie si feng shui, initiere numerologie, initiere hipnoterapie, modulul de terapii corporale, modulul notiuni de psihologie si grupuri de dezvoltare personala Anathecor, curs dans contemporan, cursuri tango, curs contact improvisation, acro-yoga.Produc la cerere sau spontan interviuri sub numele LUANASHOW , reeditand lumea intrebarilor si a raspunsurilor filmate si raspunzand dorintei de a imparatasi cat mai multe din experientele minunate pe care le-am trait.Ofer servicii legate de dezvoltare personala prin miscare, body coaching si comunicare.

De-a lungul anilor am realizat programele Body Influencer, Body Love, Impro Dance, Stage faces, Puterea prezentei feminine, Arta conexiunii, Re-brand-U, menite sa cultive ideea ca trupul si expresia chipului, sunt o consecinta a esentei tale umane.Fiind constienti si lucrand practic cu expresivitatea noastra, ne conectam la sinele nostru si la cei din jur, cu naturalete si placere.