Cu toţii am avut zile în care nu ne-am putut concentra, dar nu există nicio pastilă magică ce ne poate  mări „puterile“ cognitive. Creierul conține miliarde de celule numite neuroni, care comunică între ele cu ajutorul electricității. Campul electromagnetic care se creeaza in jurul creierului, ca urmare a acestei activitati, functioneaza ca un radar: emite si receptioneaza!  Oamenii in general nu știu ce vor și fac alegeri pe baze emoționale, lucru exploatat de publicitate si de catre majoritatea industriilor.

Revenind la tine , la undele creierului si la succesul tau…

Exista o lege a fizicii conform careia 2 lucruri distincte nu te pot preocupa in acelasi timp!

Deci, alege:fie te concentrezi, fie te relaxezi, fie te plangi, fie te bucuri ! Nu le poti face pe amandoua in ac timp. Receptezi pe acceeasi frecventa pe care emiti! Si asta pentru ca… ASA FUNCTIONAM!

*Ce se intampla cand esti nemultumit? Te ratacesti printre ganduri si pierzi contactul cu realitatea. In loc sa fii atent la oportunitatile din jur, esti atent la agitatia mentala proprie. Astfel ..ratezi ocaziile. De ce? Pentru ca fiecare frecventa pe care vibreaza creierul, intr-un anumit moment, creeaza ceva in viata noastra.

PASTILA CEA BUNA

*Secretul  succesului este implicarea clipa de clipa in ceea ce faci.

Prezenta totala. Cand implicarea este totala,bucuria de viata este si ea autentica. Si cred ca succesul, asta inseamna, sa te bucuri de ceea ce faci.

*Un alt secret : conecteaza-te cu oamenii.Vorbeste despre  tine si DESPRE pasiunile tale, cu entuziasm si voiosie, alegand cuvinte autentice, de putere.

*Succesul este si foarte …sexy. Considerandu-te profund si sincer o persoana de succes, iti amplifici magnetismul, esti mai atractiv, nasti oportunitati noi. Am analizat ce impact are eticheta asupra consumatorilor, si mi am permis sa fac o sinonimie cu imaginea de sine. Pentru ca ceea ce simti despre tine, acel lucru il afisezi, exact ca pe o eticheta.

Manipularea noastra in ceea ce priveste consumul , este facuta de de cei care au inteles cum functioneaza undele cerebrale.

Neuromarketingul explică de exemplu cum apesi  butoanele neuronale pentru sex, droguri și consumul oricarui produs… Cum se reflectă în cifra de vânzări a unui brand, de exemplu toate acestea? Ramane o tema deschisa pt cei care vor sa fie oameni de succes.

Ai grija de sanatatea ta pt a face toate acestea. Creierul funcționează ca un sistem centralizat ce coordonează comportarea organismului în funcție de informațiile primite. Poti sustine funcția cerebrală cu tehnici de remodelare a personalității prin coaching, sunete, reprogramare, in paralel cu un lifestyle echilibrat si suplimente nutritive specifice.Joaca-te , invata sa canti la un instrument, vizualizeaza planul de succes al vietii, stai in natura, mediteaza, danseaza si ai sa observi cum te poti concentra mai bine in viata ta profesionala.