FEMEI CU IMPACT GARANTAT/ tema de atelier de comunicare emotionala

*Există o lege a fizicii conform  căreia 2 lucruri distincte nu te pot preocupa în acelasi timp!

Deci, alege: fie te plângi, fie te bucuri ! Nu le poți face pe amandoua în acelasi timp.

*Ce se întâmplă când te plângi? Te rătăcești printre gânduri și pierzi contactul cu realitatea, adică cu PLANUL de care este nevoie să te ții.

În loc să fii atentala oportunitățile din jur, ești atentă la agitația mentală proprie. Astfel ratezi ocaziile.

*Secretul “impactului garantat” este implicarea clipă de clipă în ceea ce faci. Prezență totală. Când implicarea este totală,bucuria de viață este autentică.

Exercițiu de prezența : plimba atentia ta asupra întregului corp. Începem cu degetele de la picioare…până în creștetul capului. Mă implic în manifestarea atenției pt fiecare parte a corpului meu.

*Un alt secret : conectează-te cu oamenii. Vorbește despre ține și pasiunile tale, cu entuziasm și voioșie, alegând cuvinte autentice, de putere.

*Succesul este sexy.  Considerându-te profund și sincer o femeie de succes, îți amplifici senzualitatea, ești mai atractivă, naști oportunități noi. În planul tău de viață, indiferent de referințele materiale, ești o femeie de success facand cu bucurie și implicare o profesie sau un serviciu oarecare. Chiar ca vânzătoare într-un fast food, poți fi o regina. Iubind ceea ce  faci, fiind onorată și mândră de asta, ești delicioasă, magnetică, remarcabilă.

*Pentru a avea un plan de succes și impact, ține minte :
– oamenii ACORDĂ ATENȚIE >SURPRIZEI, IMPREVIZIBILULUI
– oamenii rețin și înțeleg ceva >PLAN CONCRET
– oamenii aprobă planul tău >PLAN CREDIBIL
– oamenilor le pasă >CREEZI EMOȚII
– oamenii acționează>SPUI POVESTEA

*Daca ai încă o poveste tristă, în care îți acuzi părinții, țara, conducerea, etc …RENUNTA LA EA!

CREAZĂ NOUa TA POVESTE! Cunoașterea poate fi un blestem sau o binecuvântare. Să fie binecuvântare!

Ne amintim doar lucrurile care ne au creat emoții. Din păcate, cel mai des, negative. Observă și permite să treacă aceste gânduri.Tendința naturală de a judecă și a anticipa conform  trecutului, ne face să estimăm probabilitatea unor evenimente. Acestea însă nu sunt reale. Sunt o consecință a estimării personale.
Cum procedati să faceți credibilă amenințarea unei boli de exemplu? Cu cât te gândești și vb mai mult despre ea, îți apar din ce în ce mai multe informații și exemple>ti șe întărește frica și un program mental de pericol.

La fel de bine însă, poți face credibilă povestea ta de succes și iubire.

Gândind-o, vorbind-o, cu vizualizări  ,implicare și entuziasm, atragi oportunitai, vești, informații, oameni să te susțină.

*Verifică planul tău. El trebuie  să fie : SIMPLU, SURPRINZĂTOR, CONCRET, CREDIBIL, EMOȚIONAL ȘI SĂ AIBA O POVESTE.