Site de matchmaking

Legea Atracției mai da și erori!

Așa că, hai să va spun, cum am trăit azi vreo 2 ore ore de vis, în prima mea experiență (inconștiență), pe un site !!!!

Întrucât planific des  călătorii , îl întreb pe un colaborator – om ce mi se părea serios, cetățean vienez, despre un site de travel, unde aș putea contacta persoane care mi-ar putea aduce idei, inspirație și recomadări de calitate în acest sens. Pe scurt,amicul îmi recomandă triptogether.com, un loc unde în 5 minute mi-am făcut profil. N-am stat să analizez, nici să îmi bat capul cu informațiile, așa că am pus exact ceea ce am pe profilul de facebook –  poze și descrieri reale.

Maiculitzaaa! În secundă doi a început să îmi vajaie telefonul de mesaje, notificări, toate alea,  de nici nu știam cum să îl opresc.

Și poze de la super bărbați, frumoși, cu texte senzaționale ! Zic, Doamne, a ajuns la ține lista mea..

Îmi aleg un tip, cu poză clară, întreagă, ce avea  un mesaj de întâmpinare în care își descria viața , așa cum ar scrie o adolescență în oracol sau o divorțată în lista jurnalul fericirii….Omu’ era stomatolog, nu bea, nu fuma, nu avea copii, locuia în Amsterdam, avea 1,90 și caută o partenera de călătorii pentru share de  cunoștințe, tandrețe și experiență …. Nu apuc să schimb 2 fraze..că apare pentru restul conversației să ne  mutăm pe email, contra 2,90 euro. 

Între timp, îmi scrie altul, foarte direct..fără frazele călduțe de intro, că așteaptă emailul meu , unde să îmi trimită 500 de euro pt bilete de avion, și fee-ul pt a călători cu el un weekend, de 3000 euro !

Hopa…Și uite cum mă opresc  și încep să caut pe net păreri despre acest site…

TripTogether este deținută de Deroche Investments, nu este listată la Bureau Better Business, iar informațiile online despre companie sunt în esență inexistente. În ceea ce privește site-ul în mod specific, pare a avea că scop să va distrați oaspețîi din întreaga lume și să vă prezentați orașul natal. Sau în cazul în care mergeți undeva,să faceți cunoștință cu localnicii în timp ce vizitați un oraș nou.
Cu toate astea, cele mai frecvente plângeri pe care le-am întalnit în timpul cercetării au inclus profiluri false care încearca să înșele alți utilizatori .Iar utilizarea site-ului în mod regulat poate deveni rapid (că să nu zic instant) costisitoare. De fapt este setat mai mult că un site tipic pentru dating ..unul însă foarte scump, țînând cont că nu oferă nimic !
După „Anastasia Date”, înscrierea pentru un cont de bază TripTogether este gratuită, dar dacă doriți să-l utilizați va trebui să achiziționați credite. Iată pt a răspunde la 2 mailuri (10 credite un mail !), air răspunsul la un mesaj 2,90 euro…

20 de credite pentru $ 16 ($ .80 per credit)
160 de credite pentru $ 96 ($ .60 pe credit)
1.000 de credite pentru $ 400 ($ .40 pe credit)

În ciuda acestui fapt, TripTogether pare să fie extrem de popular în sfera social media …Comentariile negative sunt șterse, se anulează chiar pagini de facebook și se fac altele, tocmai pt a nu se păstra și răspândi în masă neîncrederea. Desigur, se manipulează teamă de ridicol a oamenilor. Prea puțini recunosc că-și iau țeapă, și prea multora le place să plătească aiurea pentru diverse fantezii !
Pe scurt, dragilor, dacă vreți să o puneți (de o călătorie), în niciun caz nu contați pe acest site fake! Sau dacă v-am făcut curioși, începeți direct cu minciuni, și opriți-va când vi se cer datele de pe card:)

Pe de altă parte , sunt de acord cu faptul că dacă un cuplu poate supraviețui unei vacanțe împreună, el poate supraviețui la orice în lumea asta!