Esti MILF a, sau ce esti?

Azi vorbind cu un tip ( a fost iubitul meu acum vreo 13 ani)… mi s-a adresat cu „Ce faci M I L F o!”
Verificand imediat semnificatia cuvantului, m-am simtit pentru cateva secunde naspa… Apoi, tot citind si depasind impactul asocierii cu niste poze mult prea xxl de pe net, am simtit ce confortabil este sa te regasesti , organic, natural, intr-o categorie, ce si-a gasit puterea sa recunoasca chestii in legatura cu identitea lor sexuala.
Faptul ca arati bine pentru varsta ta, ca femeie (indiferent daca este vorba despre saltul peste deceniul, 3,4,5,etc), si ca manifesti interes pentru relatii vii, pasionale, intemeiate pe emotii autentice, nu pe dureroasele, penibilele prejudecati…mi se pare un lucru pozitiv. Si rar. Si nu merita sa te temi.
Azi cand relatiile si dragostea trec prin atea schimbari, femeile traiesc o dilema greu de rezolvat dorind sa impace toate rolurile : unele mame, altele sotii,altele singure, toate avand si obligatii relationale, profesionale, sociale, administrative, etc.
Cat despre barbati, sa recunoastem, desi multi alearga dupa tineretea unor caprioare, in mintea lor se insinueaza inca din copilaria, modelul femeii mature, capabile sa-l „hraneasca” cu energia ei , sa-i ofere neconditionat experienta si iubirea , suportul si sexualitatea verificate deja de altii…Femei pe picioarele lor.
Multe cuvinte sunt folosite fara emotii autentice. Insa ele ne cuprind, ca adevaruri si realitati ale lumii in care traim. Asa ca, hai sa luam cuvintele in serios, si sa vedem cate valente au…
Relatiile de azi sunt precum mancarea tip fast-food. False si de proasta calitate, le consumi repede si ti-e foame incontinuu. Insa odata cu aceste realitati, apar si oportunitatile – acelea de dezvoltare personala, de auto analiza, de dorinta de a intelege ce ti se intampla:)
Avem cuvinte care pun deja in categorii,meodelul relational.
Cuvintele „sexting” (termen folosit pentru schimbul, prin mijloace electronice mobile- de mesaje cu caracter sexual) şi „milf” (folosit pentru a descrie mame atractive), dar şi „yolo”, prescurtarea de la „you only live once”- au ajuns în dicţionar.
„Friends with benefits” (o alta categorie in cresterea relatiilor), se referă la doi prieteni care au şi o relaţie sexuală. “MILF” inseamna totodata si “Man, i love fishing (imi place sa pescuiesc). Asa ca barbatii se adreseaza femeilor cu aceasta expresie, in speranta ca vor avea parte de ceva fierbinte. Punctual si fara obligatii. Conditii : intai tre’ sa aiba peste 35 de ani. Pana la 35 de ani sunt suficient de tinere incat sa faca fitze, sa emita pretentii exagerate si sa refuze lucruri.
Cand insa cineva are experienta la sex, cam cate ore de dormit ai tu la activ, ai sanse mari sa uiti de categoria -35, si sa alergi cu limba scoasa dupa +35. Mai ales ca si cuvantul „sapio sexual”(acel individ atras de inteligența sexului opus inainte de orice alta caracteristica), este o realitate in lumea barbatilor tineri. Este hipnotizanta prostia la femei, dar dupa ce ai experimentat cateva de 20-25 ani, cauti cu ardoare o conversatie coerenta si o conexiune de nivel corespunzator.
Fascinatia pentru femei cu experienta este naturala: barbatii mor mai repede, asadar ei trebuie sa traiasca intr-un timp mai scurt,mai multe experiente sexuale. Daca in clasa a cincea, suntem intr-o proportie gender echilibrata, dupa 6o de ani, din pacate, 35% din acelasi esantion, au disparut!
Modelul de barbat care isi priveste femeia iubita ca pe femeia cu care isi doreste copii , incet acea femeie capata o asemanare cu „Mama”, propria mama, si e posibila o perioada in care sexualitatea dintre parteneri sa aiba de suferit. Orice alta mama, decat mama ta, care este o sfanta, poate insa starni placere erotica .
Chirurgia plastica si trusele de machiaj fac minuni in zilele noastre asa ca , in on line si in off line, o femeie matura radiaza mai ceva ca o tulpina frageda cu mii de like uri pe Instagram.
Iar voi, doamnelor, nu va amagiti ca langa un barbat de varsta egala sau mai mare decat voi, ati avea mai multa stabilitate . Tineri sau mai in varsta, barbatii vor pastra obiceiurile inradacinate traditional si influentele culturale legate de femeie.
O femeie poate fi sau nu o mama buna, insa ea este si o leoaica insetata de iubire, bitchy la locul de munca, sau invidioasa, cu zeci de sentimente si stari neexprimate, avand fantasme erotice, visand sa traiasca mai pasional.
Asadar : sunt fericita ca fostul meu iubit, m-a apelat asa azi. Mi-a dat o constiinta maxima a puterii si feminitatii din cuvantul M I L F , indiferent de varste, conventii, si traditii . Chiar am chef, sa bat recordurile la „neconventionale”, si sa ma exprim , bucuroasa de mine, fara masti si prejudecati.
Sexismul este pe moarte. Traditiile sunt bune doar cat sa ai ce povesti.
Zilnic, lumea evolueaza, si statisticile, dictionarele , fenomenele artistice/ cinematografice- daca ai ochi pentru ele, ne arata clar ca trebuie sa recunoastem ca nimic nu mai este ce a fost. Este vremea ca barbatii sa se uite la mamele lor cu alti ochi, sa se uite la femeile care sunt mamele copiilor lor cu alti ochi, si desigur, in consecinta , la orice femeie , intrucat sexualitatea instinctuala transforma orice femeie intr-o femeie care isi iubeste barbatul.
Milioane de femei libere de contract, cu copii sau fara copii, care considera ca fac parte din categoria femeilor „dorite” , pot fi incantate de statutul de MILF.

Mai jos, un up grade de vocabular..

asl – age sex location (varsta, ani, locatie)
MILF – mom i`d like to f*ck
pm – private message (mesaj privat)
brb – be right back

(Prima ediţie a Chambers Dictionary a fost publicată în 1872. Dicţionarul este cunoscut pentru faptul că include şi termeni mai neobişnuiţi. )