Video-marketingul atrage atenţia. De asemenea, poate CREA foarte ușor emotii, sentimente. Un conţinut video interesant, unic şi BAZAT PE O POVESTE, va provoca emoţii DE NEUITAT în publicul ţintă. Iata cateva din trăirile pe care video-marketingul le provoacă cel mai frecvent.
1. Creşte încrederea în brand.Clipurile video online au mare avantaj în comparație cu alte activități de marketing. Când în clipul video apar oameni reali, câştigăm încrederea cumpărătorilor, iar într-un mediu în care concurenţa nu a reușit încă acest lucru, oferă un mare avantaj. Exemple bune de comunicare prin reclamele video sunt brandul Coca-Cola cu noua sa campanie „Taste the feeling” sau apa DORNA cu campania „Natura eşti tu”. Aceste materiale video comunică valori solide care cauzează în cumpărători un sentiment de apropiere, legătură şi încredere în brand.
2. Trezeşte curiozitatea cumpărătorilor.Dacă vreţi să stimulaţi curiozitatea potențialului public țintă, încercaţi să transmiteți conținutul prin clipuri video mai scurte. Aceasta este o tactică de marketing de efect dacă vreţi să obţineţi conversii sub formă de abonament. Încheiați întotdeauna clipurile video cu un teaser referitor la următorul clip video sau cu un apel la acţiune prin accesarea linkului care duce la site pentru mai multe detalii.
3. Câştigă încrederea clientului.Când un potenţial client decide să cumpere un produs sau serviciu, de obicei cere recomandări de la alţi cumpărători. Dacă aveţi un text şi o declaraţie cu fotografie, nume şi loc, cumpărătorii vor fi doar pe jumătate convinşi. Dacă aveţi o declaraţie video, atunci aceştia se pot identifica cu acea altă persoană, iar acest lucru eradichează cu uşurinţă neîncrederea.
4. Arată latura distractivă a brandului
Majoritatea conţinuturilor care devin virale şi sunt populare pe internet şi reţelele de socializare
Vrei un vlog sau un film de prezentare al serviciilor tale? Câteva dintre cele mai populare formate video care devin virale sau cresc vizibilitatea brandului sunt: Declaraţii video ,Demonstraţiile produselor ,Video „Despre noi”,Video tutorials (Fă singur),Interviuri ,Clipuri video creative cu elemente umoristice ,Personalităţi cunoscute care recomandă brandul.
Oricare din aceste formate video le poti lucre cu noi. Solicita o oferta pe mail luana @luanamedia.ro