[ux_video url=”https://youtu.be/pP7hI4yZo_I”]

A te manifesta în fața unui public nou, sau într o nouă relație, are și ceva frumos, și ceva provocator… dar și ceva greu.

Pentru că fiecare dintre noi filtrăm informaţia pe care o primim în funcţie de experienţa noastră , reactionam diferit in fata celorlalti. Poate  dacă în trecut cândva, ne am temut că nu știm să ne exprimăm gândurile, acea problema s-a amplificat.

Problemele care ne apar în relaţiile cu ceilalţi sunt, în cea mai mare parte a lor determinate de o comunicare ineficientă.

Atelierul „COMUNICARE LA GEN FEMININ”, a avut că rezultat -după 3 ore de lucru teoretic și practic, un material video extraordinar, cu o serie spontană de „prezentatoare tv”, aflate pentru prima oară în față unei camere de filmat cu prompter…Adorabile, autentice, fermecătoare..ele au câștigat ceva ce își doreau de mult :încredere și admirație față de propia persoană!!!!!

Nu doar noua generatie de video jurnaliste ar trebui sa studieze comunicarea , ci orice femeie. Hainele si make up ul nu vor adauga niciodata atat de multa stralucire personalitatii tale, asa cum o poate face un zambet autentic si o claritate in exprimare.
Urmărește pe facebook  atelierele exclusiv pentru femei, ateliere în care evoluăm, descoperim talente, eliberăm ce ne apasă, aflăm scurtături către viață de femeie fericită!
Solicită detalii pe luana@luanamedia.ro