Scop si vlog

img_0697Cand s-a nascut fiica mea, si i-am vazut privirea, am zarit ceva de geniu acolo…Ceva unic si maret. La fel si mama mea, cand eu m-am nascut, privindu-ma, a stiut ca in mine este o scanteie de femeie speciala. Cu timpul, acel ceva s-a estompat..Pentru ca este mai usor sa vezi geniul in copii. Si dupa o vreme, suntem oameni mari, mamele noastre conteaza mai putin in cotidian, si scanteia aceia particulara dispare, devenind misiunea proprie a calatoriei pe pamant, sa o redescoperim.
De-a lungul vietii, am intrat si iesit in si din tot felul de job-uri si proiecte, cautand sa ma manifest prin ceea ce imi place sa fac.Ce imi place sa fac? De mica m-am invatat sa scriu pe caiete si biletele tot ce vreau sa realizez, astfel incat , discernamantul meu in legatura cu ceea ce imi place sa fac, observarea activitatilor cu rezultate si satisfactii, sa iasa nestingherite la lumina.
Dupa ani si ani de practica si studii in domeniul comunicarii,am realizat ca majoritatea rezultatelor muncii mele, se refera la descoperirea de talente. Fotografia, filmarile, interviurile, au fost instrumentele mele de amplificare a intuitiei in ceea ce priveste un interlocutor, astfel incat, dupa o vreme, am ajuns sa intuiesc rapid orice talent, orice pasiune nemanifesta, orice abilitate necultivatain oameni. Privind in trecut si in prezent, sute de persoane care se indoiau de faptul ca ar putea avea o cariera artistica, sau ca pot deveni personalitati publice,sau ca macar se pot exprima autentic , vad cum au evoluat spectaculos datorita intalnirii cu mine in traseul lor.
Mi s-a confirmat ca pot recunoaste, ca in scena cu mama privindu-si pruncul necorupt inca de tumultul vietii, acel geniu,acea sclipire, si ca o pot readuce in matricea actuala a persoanei. Indirect,mai subtil poate decat pot spune in cateva vorbe..Dar real! Drept urmare?
Am avut contact in aproape 10 ani de diverse emisiuni tv, cu interlocutori aflati pentru prima oara in fata unei camere de filmat. Blocati si neputinciosi in exprimare. Indoiti si nesiguri de tot ceea ce stapaneau ca informatie. Si de fiecare data le-am adus , ca intr-un joc de copii, potentialul si echilibrul de comunicare autentica a ceea ce sunt si vor sa cultive.
Primul lucru pe care il fac atunci cand ma implic intr-un proiect, este sa il vad deja realizat.
Am incredere in ideile mele.
Imi extind persepectiva intelectuala.
Muncesc cu rabdare (si nerabdare) , cu dedicatie si entuziasm, pana il vad realizat.
Proiectul acestui vlog ce imi poarta numele, este o poarta video de comunicare a valorilor clasice,nemuritoare. Urmarirea adevarului, a frumusetii, si dorinta de a invata continuu, sunt directiile in care imi permit sa ma simt ca un copil,intrucat copiii asta fac. Din aceasta stare,pot recunoaste geniul in fiecare persoana pe care o intalnesc, si putem face o echipa (temporara).
Workshop-uri,ateliere, intalniri unu/unu, ,filmari, consultanta in comunicare, toate acestea sunt acum disponibile pentru angajarea intr-un plan deliberat de dezvoltare personala, descoperire de sine.Unul din secretele puterii in viata, este dat de cunoasterea scopului personal. Scopul meu este sa descopar si sa aprind scanteia in oameni!Sa apar adevarul si valorile traditionale, fiind constienta ca m-am nascut femeie , o femeie puternica, pentru a aduce aminte femeilor cum isi pot folosi la maxim energia feminina, cu echilibru si eficacitate.
Va puteti spori puterea personala , va puteti pregati pentru identificarea clara a scopului vostru in aceasta viata,”jucandu-va” alaturi de mine, in evenimentele disponibile.
Marti 17 ianuarie, ora 19, este cel mai apropiat moment sa ne cunoastem , si sa experimentam instrumente de comunicare diverse,pentru a deveni autentice, clare, adorabile, in exprimare. Eliberare puterii feminine ne transforma in regine,intrucat capacitatea femeii este de a schimba lumea, de a naste si renaste lumea dupa chipul si asemanarea ei.Este important , este vital sa avem imagine de sine buna, intrucat ne reproducem in lume dupa cum ne este starea, atitudinea, chipul vazutsi nevazut. Prin modele de viata, prin studiu si practica neintrerupte,prin toleranta si empatie, femeile si constiinta lor pot aduce pace si frumusete, viata si lumina, copiibuni, genii,manifestandu-si stralucirea cu care au venit pe lume si au imputinat-o pe parcurs.