Cine te admira?

Imaginea??

Ca sa iti dai seama ce imagine generezi, priveste cine te admira, cine te iubeste, cine a receptionat corect mesajele transmise de IMAGINEA TA!

Dupa goana de “like-uri”, de awarness, urmeaza..sa analizezi adevarul.
In situatiile mesajelor generate de idei proprii, de studiu si de autenticitate, oamenii se trezesc..aproape SINGURI!
AI GENERAT O IMAGINE COMERCIALA, FACILA?? AI ADUNAT MUUUUUUUUUUUUUUUUULTI! Pari un star pe bucata ta de trotuar!
Ai scris din capul tau, ai tras concluzii dupa ce ai citit sute de ore, intr-un domeniu care te pasioneaza???…
Ia pauza de la celebritate..Pregateste-te sa fii mai singurica pe banca ta de scolarita..

A fi singura in acest caz = a fi libera. Nu e panica decat poate un moment, si momentul acela apartine altcuiva, nu tie..Daca vrei sa fii ca toata lumea, te poti intoarce acolo! Acolo e mereu la fel ! O multime de scenarii previzibile!De femei lipite de spidere, goale de expresie, de idei, de mesaje, de preocupari, de pasiuni.

Cand esti TU, creativa si unica, descoperi surpriza posibilitatii de a-ti crea prin IMAGINE, ce personaj visezi… Orice personaj, in care poti pune cate un strop din esenta ta.Cei cativa care te vor privi, sau urma,sunt cei cu care merita sa impartasesti in continuare trairile tale.

Dupa o vreme, devii (daca esti buna), un model. Un model de urmat, deci un tipar.

Nu e usor. Dar merita ! Accepta gandul ca poti fi autentica, si ca nu e nevoie sa urmezi tiparul de viata banala si repetitiva a celorlalte , ca poti fi chiar tu MODELUL! Si foloseste-te de imagine ca sa ajungi acolo, clipa de clipa !Creativa, sincera, curioasa, flexibila, cat mai departe de turma…