Cand o femeie iubeste

Drumul nu e aproape niciodata cum credem noi, sau cum ni-l dorim.
Uneori drumul este o calatorie interioara, a mintii, a sufletului, care – atunci cand face tranzitia in realitate,spunem…“minunile exista”!

Cand o femeie iubeste, exista certitudinea ca celalat creste, infloreste, se dezvolta superb in preajma ei..Ce iubeste, este hranit cu seva vietii – pe care doar o femeie, care-si aduce aminte sa fie copil, sa fie si mama, sa fie si zeita, poate oferi…

Cand o femeie iubeste, fiziologia ei este de diferita. Ea poate dormi doar cateva ore , si se poate trezi plina de energie. Ea se misca, iubeste miscarea, are o dieta si niste ritualuri ale ei, care ii creaza resurse noi de iubire, independente de restul lumii.

Cand o femeie iubeste, este mai libera de prejudecati si de esecurile vietii, ca orice alta femeie. Grija ei este sa ofere, si pentru asta, trebuie sa fie …perfecta !Ea este mereu tanara si frumoasa, si lacrimile ei spala privirea de invidie si frica, si inima ei pompeaza sange proaspat mereu, si respiratia ei oftata oxigeneaza creierul mai des….

Barbatul care se simte iubit astfel, nu va uita niciodata femeia care a crescut in el sentimentul ca ..”minunile se intampla”… Si va admira felul in care a fost provocat sa fie al unei singure femei, ce cuprinde atatea arhetipuri feminine.

Cand o femeie iubeste, e nevoita sa isi reprogrameze mintea. Nimic din ceea ce a stiut vreodata despre barbati, nu mai ii este de folos. Ne intalnim unii cu altii deloc accidental..Ne intalnim, femeie cu barbat pentru ca pasiunea este ceea ce ne face sa simtim gustul vietii…Sa ne trezim dimineata devreme, sa ne culcam seara tarziu..E combustibilul care te face sa iti atingi potentialul maxim, in TOT ! Profesie, sanatate, relatii…

Cand o femeie iubeste, stie sa tina focul aprins pentru iubitul ei, iar el va simti caldura de departe…

Iubirea nu are pret, nu are chip, este numai esenta… Si primita, sau respinsa, ea este de neuitat
.