Cand ajung fata in fata cu oamenii sau cu companiile, creez concepte prin care sa-si foloseasca potentialul și sa-si valorifice talentele, in a se exprima si a creste . Asta poate insemna consultanta. Coaching. Writing. Training. Dancing.

EVENIMENTE

Astazi, „lumea evenimentelor” a devenit prea larga pentru a mai citi pe un site ceva ne-auzit, ne-mai-facut, ne-mai-intalnit. Munca mea in showbiz, studiile si experienta, ma tin in priza ca organizator, entertainer, consultant vizual si multe altele..de prin anii 1995. Le impartasesc pentru tine, pentru a-ti recreea alternativele de a avea ceva unic, autentic. Contempland momentele importante ale vietii, ele sunt comunicate toate prin emotii, trairi.

Prietenii mei sunt artisti. Muzicieni. DJ. Poeti. Dansatori. Arhitecti. Owner-i de restaurante si hoteluri. Ai de unde alege cum sa te exprimi si cu cine te potrivesti in comunicarea de care ai nevoie. Discutam si alegem ca si cand nu bugetul este problema …

Ma ocup de organizarea de evenimente, incepand cu: locatie, concept, strategie comunicare, foto-video, pana la program artistic, MC, DJ.

Urmeaza-ma in evenimentele create, pentru a ECONOMISI Timp si Bani!

LIFE COACHING

Sedinte de grup sau individuale de coaching, self-help, life style, training body & mind, image transformation, personal development.

SERVICII IMAGINE

Oricine are nevoie de a comunica informații de valoare despre sine, potențialilor clienți. Serviciile de Content Writing sustin notorietatea brand-ului tău și contribuie la educarea audienței.
BRANDING, consultanta in IMAGINE, CONTENT WRITING, dictie si imagine in proiecte video:

• Spoturi video
• CONTENT SOCIAL MEDIA

PARTENERIATE CULTURALE

Parteneriate culturale, de imagine, creare de comunitati artistice, de dans, mentoring.

3,699 total views, 0 views today