Cand ajung fata in fata cu oamenii sau cu companiile, creez concepte prin care sa-si foloseasca potentialul și sa-si valorifice talentele, in a se exprima si a creste . Asta poate insemna consultanta. Coaching. Writing. Training. Dancing.

EVENIMENTE

Azi „lumea evenimentelor” a devenit prea larga pentru a mai citi pe un site ceva ne-auzit, ne-mai-facut, ne-mai-intalnit. Munca mea in showbiz, studiile si experienta, ma tin in priza ca organizator, entertainer, consultant vizual si multe altele..de prin anii 1995. Le impartasesc pentru tine, pentru a-ti recreea alternativele de a avea ceva unic, autentic. Contempland momentele importante ale vietii, ele sunt comunicate toate prin emotii,trairi.

Prietenii mei sunt artisti. Muzicieni. DJ. Poeti. Dansatori. Arhitecti. Owner-i de restaurante/hoteluri. Ai de unde alege cum sa te exprimi si cu cine te potrivesti in comunicarea de care ai nevoie. Discutam si alegem ca si cand nu bugetul este problema …

Ma ocup cap-coada de : locatie, concept, strategie comunicare, foto/video, program artistic, MC, DJ

Urmeaza-ma in evenimentele create, pentru a ECONOMISI timp si bani!

LIFE COACHING 

Sedinte de grup sau individuale de coaching, self-help, life style, training body & mind, image transformation, personal development.

SERVICII IMAGINE

Oricine are nevoie de a comunica informații de valoare despre sine, potențialilor clienți.Serviciile de Content Writing sustin notorietatea brand-ului tău și contribuie la educarea audienței .
BRANDING, consultanta in IMAGINE, CONTENT WRITING, dictie si imagine in proiecte video:

• Spoturi video
• CONTENT SOCIAL MEDIA

PARTENERIATE CULTURALE

Parteneriate culturale, de imagine, creare de comunitati artistice, de dans , mentoring

3,141 total views, 0 views today