Azi era sa intalnesc pe cineva…!

Daca nu te opui… Legea Atractiei mai da si erori! Asa ca, hai sa va spun, cum am trait azi vreo 2 ore ore de vis, in prima mea experienta (inconstienta), pe un site de matchmaking

Intrucat planific vreo cateva calatorii lunile ce urmeaza, il intreb pe un colaborator – om ce mi se parea serios, cetatean vienez, despre un site de travel, unde as putea contacta persoane care mi-ar putea aduce idei, inspiratie si recomadari de calitate in acest sens. Pe scurt,amicul imi recomanda triptogether.com, un loc unde in 5 minute mi-am facut profil. N-am stat sa analizez, nici sa imi bat capul cu informatiile, asa ca am pus exact ceea ce am pe profilul de facebook, poze si descrieri reale.

Maiculitzaaa! In secunda doi a inceput sa imi vajaie telefonul de mesaje,notificari, toate alea, de nici nu stiam sa raspund. Si poze 90 %super barbati, frumosi, cu texte senzationale ! Zic, Doamne, am ajuns in paradis ! Imi aleg unul, cu poza clara, intreaga, ce avea  un mesaj de intampinare in care isi descria viata , asa cum ar scrie o adolescenta in oracol sau o divortata in lista jurnalul fericirii..Omu’ era stomatolog, nu bea, nu fuma, nu avea copii, locuia in Amsterdam, avea 1,90 si cauta o partenera de calatorii careia sa ii ofere cunostintele, tandretea si experienta lui… Nu apuc sa schim 2 fraze..ca apare ca restul conversatiei se muta pe email, contra 2,90 euro. La naiba..Si incep si deschid alte si alte mesaje, pentru a ocoli plata :)…


Mi-a prins bine, ca toti erau entuziasmati, dadeau complimente de concurs, iar tipologiile , tarile, contextele geografice, imi aratau o diversitate foarte interesanta de comunicare.

Pana ce imi scrie unul direct..fara frazele caldute de intro, ca asteapta emailul meu , unde sa imi trimita 500 de euro pt bilete de avion, si fee-ul pt a calatori cu el un weekend, de 3000 euro ! Hopa…Si uite cum ma opresc  si incep sa caut pe net pareri despre acest site…

TripTogether este deținută de Deroche Investments, nu este listata la Bureau Better Business, iar informațiile online despre companie sunt în esenta inexistente. In ceea ce privește site-ul în mod specific, pare a avea ca scop sa va distrați oaspeții din întreaga lume și să vă prezentați orașul natal. Sau in cazul in care mergeti undeva,sa faceți cunoștință cu localnicii în timp ce vizitați un oraș nou.
Cu toate astea, cele mai frecvente plangeri pe care le-am întalnit în timpul cercetarii au inclus profiluri false care încearca sa inșele alti utilizatori .Iar utilizarea site-ului in mod regulat poate deveni rapid (ca sa nu zic instant) costisitoare. De fapt este setat mai mult ca un site tipic pentru dating ..unul insa foarte scump, tinand cont ca nu ofera nimic !
Dupa “Anastasia Date”, înscrierea pentru un cont de bază TripTogether este gratuită, dar dacă doriți să-l utilizați va trebui să achiziționați credite. Iata pt a raspunde la 2 mailuri (10 credite un mail !), air raspunsul la un mesaj 2,90 euro…

20 de credite pentru $ 16 ($ .80 per credit)
160 de credite pentru $ 96 ($ .60 pe credit)
1.000 de credite pentru $ 400 ($ .40 pe credit)

In ciuda acestui fapt, TripTogether pare sa fie extrem de popular in sfera social media …Comentariile negative sunt sterse, se anuleaza chiar pagini de facebook si se fac altele, tocmai pt a nu se pastra si raspandi in masa neincrederea. Desigur, se manipuleaza teama de ridicol a oamenilor. Prea putini recunosc ca-si iau teapa, si prea multora le place sa plateasca aiurea pentru diverse fantezii !
Pe scurt, dragilor, daca vreti sa o puneti (de o calatorie), in niciun caz nu contati pe acest site fake! Sau daca v-am facut curiosi, incepeti direct cu minciuni, si opriti-va cand vi se cer datele de pe card:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *